perjantai 1. heinäkuuta 2016

Laboe



Saavuin tänne  Laboeen (Kiel) yöllä ja jäin sataman ulkopuolelle ankkuriin pimeyden vuoksi. Wärnemundessa tuli oltua aika kauan koska asensin uudet akut ja ostin paikalliselta purjemaakarilta uuden rullalitteen asennuksineen. Matka meni hyvin, aluksi vastatuulta mutta puolimatkassa loppui aalto ja sivutuuli alkoi niin vauhti oli tosi hyvä. Valonheittimellä aina välillä yritin etsiä mahdollisia kalastajien verkkoja.
Väsyttää nämä yölliset siirtymät, mutta nyt kyselään Raymarine huoltoa jos saisi täältä takuuseen tuon tuulimittarin. Vähän lepoa ja jos sitä huomenna menisi kanavaan. Ei mitään helteitä ole luvannut tänneppäin, enimmäkseen sateita, ja taas vastatuulia.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hellitä vähän, kamala kiire sulla. Jos tosiaan sait kaiken tuon tehtyä/teetettyä parissa päivässä, niin aika huimaa. En halua masentaa, mutta joskus sen tekijän löytäminen vie jo tuon ajan... Rauhoitu, nauti jokaisesta paikasta. Kyllä eteenpäin ehtii hitaamminkin!

    VastaaPoista
  3. Ei mulla mitään etenemispaineita ole. Tuulet melkein määräävät tahdin. Aina vastatuuli, mutta sitten kun saa sen sivuvastasen niin täytyy käyttää hyödyksi kun seuraava mahdollisuus voi olla monen päivän päästä. Veneessä kyllä löytyy vielä askaretta jos joutuu odottelemaan.

    VastaaPoista