sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Santa Catalina

Mukava ankkurilahti pienen kylän rannassa. Valtavat banaaniviljelmät, kauppa, huoltoasema ja pari ravintolaa, ei paljoa turismia. Aalto oli aika isoa ja vene heilui. Aalto kaatoi kumiveneenkin rantautuessa kivirannalle.

Las Galletas (Tenerife), San sebastian (La Comera)

Las Palmasista purjehdin Teneriffalle. Saarten välisellä "tuuli kiihdytyskaistalla" tuuli sivusta 35-40kts, eli vauhtia ja aaltoa piisasi. Saavuin Las Galletaksiin 24.10 ja jatkoin matkaa La Comeralle 27.10 (tässä vaiheessa loppui yksinpurjehdus ja sain veneeseen miehistöä)




tuli käytyä tutustumassa Playa de las Americaksessa kylään ja muutamaan Suomi baariin (pipo cafe ja kippis). 27.10 La Comeran San Sebastianin kylään oli vain noin 25nm josta puolet pääsi spinaakkerilla.

torstai 20. lokakuuta 2016

Las palmas

Ankkurilahdella täällä palmasissa. Marinassa näin Suomalaisen veneen ja kippari muisti minut jostain Suomen sataman saunasta menneiltä vuosilta... minä en muistanut... matka tänne meni mukavasti vaikka heikko tuuli olikin, täysillä purjeilla. 120nm ja 22h. Täällä näemmä tehdään rasvakairoja...

tiistai 18. lokakuuta 2016

//WL2K winlink

14h47min tultu ja 75nm heikossa tuulessa. Melkolailla puolimatkassa.

Arrecife - Las palmas

Täällä tulikin loikoiltua ja töitä paiskittua. Ankkurivinssin asennusta ja kaikennäköstä... tuttuja tuli roppakaupalla, osa heistä asuu veneessä marinassa vakituisesti. Nyt aika siirtyä Gran canarialle Las palmasiin. Mukavaa keliä on pidellyt... Ekassa kuvassa saman laiturin asukkeja...